A G3 fotóstúdió blogján jártam, és megtaláltam az igazit!

Hogyan kerültem a G3 fotóstúdió blogjára?

Bevallom, már évek óta az az álmom, hogy modell legyek. Egy divatújság nézegetésével kezdtem, amikor megakadt a szemem a ruhákat reklámozó gyönyörű nőkön. Arra gondoltam, egy nap én is lehetnék ilyen szép. Milyen jó munka is lehet a modelleké, nem? Ma már tudom, hogy a szakma nem csak mosolygás a kamerák előtt, hanem sokkal komolyabb dolog annál, azonban még mindig ugyanez az álmom. Imádom, hogy a modellek olyan csodás hátterek előtt állhatnak és mindenféle ruhákat felvehetnek, a legcsodásabb sminkekkel kiegészítve. Így kerültem a G3 fotóstúdió blogjára is, bevallom. Eddig nem tudtam, hogyan is álljak neki a szakmának, pedig már évek teltek el a gyerekkori álmom óta. Azóta nagyon odafigyelek arra, mit eszem, hetente többször látogatom az edzőtermet is, ami határozottan javított az alakomon. Igyekeztem odafigyelni a bőrömre és a hajamra is, hogy egyszer majd valóra válhasson az álmom, ehhez azonban több kell annál, mint csak a kinézet. Nemrég fejeztem be az iskolát, úgyhogy most már időm is volt egy kicsit kutatni a témában, és megtaláltam a G3 fotóstúdió blogot.

Miért jó, hogy a G3 fotóstúdió blogjára kerültem?

Bevallom, csak azért nézegettem hasonló oldalakat, hogy egy kicsit álmodozhassak a majdani karrieremről, de aztán megláttam, hogy a G3 fotóstúdiónak blogja is van, és rögtön meg is kellett azt néznem, hátha valódi fotózásokról is találok majd cikkeket ott. Ennél azonban valami sokkal jobbra találtam a G3 fotóstúdió blogján. Megtudtam, hogy tartanak portfólió fotózást. A portfólió fotózás egy fontos dolog, amikor valaki a szakmát akarja elkezdeni. Gyakorlatilag példák arra, hogy milyen képeket lehet majd készíteni a modellről. Egy jó portfólió karriereket tehet tönkre vagy hozhat létre, éppen ezért nagyon örültem, amikor megláttam, hogy itt is tartanak ilyet. Az ár rendkívül jutányos volt, és ez számomra jelenleg kulcskérdés. Szeretném a modellkarrierem a saját erőmből elérni, nem akartam a szüleimtől pénzt kérni a fotózásra. Szerencsére az érettségi óta dolgozom, és félre tudtam tenni már egy keveset, amit valami hasonló dologra szántam. Bevallom, arra gondoltam, talán nekem magamnak kellene elkészíteni a képeket, amikor azonban megláttam a G3 fotóstúdió blogján, hogy milyen képek is készülnek ott, elszégyelltem magam a gondolatra, hiszen az én tudásommal soha nem készülhetnének ilyen mesterművek. Ráadásul, ahogy azt a G3 fotóstúdió blogjáról megtudtam, ők mindenben segítenek. Ingyenes konzultációt tartanak az elképzelésekről, aztán még a sminket és a frizura elkészítését is rájuk lehet bízni. Hát nem nagyszerű? Számomra az volt. Úgyhogy belevágtam.

A G3 fotóstúdió blogján ilyen portfólió fotózásról olvastam

Nem kellett csalódnom! Bevallom, kicsit féltem, hogy a képek nem lesznek majd olyanok, ahogy én azt elképzeltem, de kellemesen csalódtam. A G3 fotóstúdió blogjának (https://www.g3studio.hu/blog

) köszönhetően most nagyon profi a portfólióm! Fel is töltöttem egy modellügynökség oldalára, és már egy kisebb cég jelzett is nekem munka kapcsán, ami elkésztő ilyen rövid idő alatt. Természetesen ez még nem a Vogue, de kis lépésekkel talán egyszer majd a közelébe jutok, mindent a maga idejében, egyelőre ezzel is boldog vagyok. Szóval a fotózás rendben volt, minden úgy zajlott, ahogy a G3 fotóstúdió blogján le volt írva. Ingyenes konzultáció, ahol megbeszéltük, milyen stílust szeretnék inkább, mire menjünk rá, elmondtam a célom, így ők is tudtak segíteni abban, milyen jellegű képek a felkapottabbak mostanában, amiket érdemes a portfólióba elkészíteni. A megbeszélés után megtörtént a fotózás is. Elkészítettek egy csodálatos sminket nekem, amit én sosem tudtam volna, és a hajam is jobban nézett ki, mint valaha. Úgy éreztem magam, mint egy igazi modell, végre! Persze ez még nem az igazi, de a hangulat olyan volt, éreztem a hajfixáló a púder illatának a keveredését, sok embert láttam magam körül, kamerákat… Erre vágytam egész életemben. Néhány képet különlegesen szép papírhátterek előtt készítettünk el, míg többet az utcán, nem messze a stúdiótól. Akad olyan kép is, amit a Greenbox stúdióban készítettünk el, és ezáltal egy számítógépes hátteret kapott, egy vízesés előtt. Senki nem mondaná meg, hogy nem voltam ott valójában. Amikor kész lettek a képek, akkor el se akartam hinni, hogy ez én vagyok, így is tudok kinézni… Hihetetlen élmény volt mind a képek elkészítése, mind a kezemben fogni az elkészült darabokat. Már ezért megérte ez az egész, és nagyon hálás vagyok a G3 fotóstúdió blogjának, hogy erre a remek helyre találtam.

Nézz be te is a G3 fotóstúdió blogra!

Gondolom, te is azért vagy itt, mert érdeklődsz a fotózás iránt, úgyhogy ne habozz, látogass el a fenti linkre és váltsd valóra az álmod te is! Ha nekem ment, másnak is sikerülni fog, én ebben hiszek. Addig is van néhány tipp, amiket találtam, hogy már otthon gyakorolhassa mindenki a fotózást akár tárgyakon vagy magán, talán készül velük néhány csodás kép a közösségi oldalakra: klikk ide.