terasz garnitúra

Hosszú élettartamú terasz garnitúra

Nincs kellemesebb annál, mint jó időben kiülni egy rendezett teraszra, elfogyasztani a kávét, reggelit, ebédet. Aki rendelkezik hellyel, annak egy nagyobb méretű terasz garnitúra optimális, de a kisebb erkélyekre is vannak megfelelő modellek. A választás attól is függ, hogy milyen célra szeretnénk használni az adott bútorzatot.

Legfontosabb a méret, illetve az igények, de nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a terasz garnitúra hosszú évekig használható legyen, bármiféle károsodás nélkül. Megtépázhatják a minőségét az időjárás viszontagságai, ezért tanácsos a közvetlen napfénytől és esőtől védett helyen tárolni. Az élettartamát növelhetjük megfelelő tisztítással és karbantartással, a fából készült változatokat rendszeresen kell pácolni is.

Modern sötétítő függöny a meghitt hangulatért

A nappali az a helyiség, ahol talán a legtöbb időt töltjük, ezért ennek atmoszférája a hangulatunkat is befolyásolja. A helyiséget újjávarázsolhatja egy szép és modern sötétítő függöny, különlegessé teszi, ahol jólesik tartózkodni. Funkciója leginkább az, hogy megakadályozza a kíváncsi emberek belássanak az ablakon, nappal pedig a sötétítésben van nagy szerepe.

Ez utóbbi főként a forró nyári napokon jelent nagy segítséget a hőség elviseléséhez. Persze nemcsak a nappaliban tesz jó szolgálatot, hanem helyet kaphat a háló- és a gyerekszobában is. Ezek színe és mintázata eltérő, hiszen passzolniuk kell a helyiség többi berendezési tárgyaihoz és a falak színéhez is. Bőséges a felhozatal, hiszen modern sötétítő függöny számtalan változatban kapható.