babajátékok

Babajátékok igényekre szabva

Lekötni a kicsik figyelmét gyakran nem egyszerű, de mégis nagyon szükséges feladat. Természetesen nem mindegy, hogy milyen korosztályról van szó, ugyanis a babajátékok ennek függvényében lehetnek kiválasztva. Általában 3-6 hónapos kortól érdemes elővenni ezeket az eszközöket, lányoknak és fiúknak egyaránt.

A csöppségek ilyenkor már egyre inkább elkezdik megismerni a körülöttük lévő világot és megtesznek mindent annak felfedezéséért. A lefoglalásuk szerencsére már egyszerűen megoldható és nem kell azon izgulnunk szülőként, hogy unalmukat állandó sírással próbálják majd enyhíteni.

Természetesen a babajátékok mellett, a rendszeres törődés sem elhanyagolható. A leginkább hatékony időtöltés a közös játék. A formák, színek, hangok páratlan összjátékát tudjuk felvonultatni, amelyek szinte végtelen kombinációkba forrhatnak össze.

A babajátékok szórakoztatnak és tanítanak

Ha az egyik gombot nyomja meg a pici, akkor egy bizonyos hang szólal meg, miközben azt valamilyen színhatás kíséri. Amennyiben a másikra nyúl rá, akkor új élményeket biztosít. Bár felnőttként ez egy idő után zavaró lehet, de akinek még minden új, egyszerűen nem tud betelni a babajátékok kínálta élményekkel. Fontos, hogy okosan legyen kiválasztva a tökéletes termék.

Ne legyen túl zajos, hiszen akkor a pihenésre sem sok esély ígérkezik, ugyanakkor mégis foglalja le a csöppséget kellő mértékben. Az állatos zenélő babajáték, vagy Clementoni első robotom sok interakciót nyújt. Az okosjatek.hu weboldal felhozatalában találhatóak még játszószőnyegek és plüssből készült példányok többféle formában. Egy helyen megvan minden, amire szükség lehet. Érdemes válogatni a felhozatalból.