vászonkép a falra

Üresek a falak? Díszítsd őket vászonképekkel!

Hiába a szépen berendezett nappali, hálószoba vagy akár gyerekszoba, ha a falak üresek, akkor hiányérzetünk lesz a szobában pihenve. Elképesztően sokat tud dobni az enteriőrön, ha a falak nem csupaszok, hanem képekkel vannak díszítve. Ráadásul a képek felakasztása a falakra, kiváló lehetőség arra, hogy fotóink ne csak digitális formában létezzenek az okostelefonon vagy a laptopon, hanem nap, mint nap szem előtt legyenek.

Vászonkép saját fotóból

Vannak olyan pillanatok, melyek megörökítve mindenképp a falra, de legalábbis jól látható helyre kívánkoznak. Ez lehet egy önfeledt gyermeki kacaj, egy jól elkapott pillantás az esküvőn, esetlegeg egy családi esemény, ahol a família apraja-nagyja összegyűlt. Ezeket a pillanatokat és eseményeket érdemes nem a fiók mélyén vagy az okostelefon galériájában tárolni, hanem kitenni a falra. A vászonkép manapság rendkívül divatos, így nem csupán az otthonokban, hanem wellness központokban, kozmetikus, fodrász és körmös szalonokban is egyre elterjedtebb.

Az interneon.hu weboldalon rengeteg hasznos információt találsz a vászonképek kapcsán. Többek közt az óriási méretválaszték biztosítja azt, hogy a számodra ideális kép kerüljön a falra. Ha kisebb, ha nagyobb méretben szeretnéd a vászonképet, nincs akadálya! Ha több kép is elnyerte tetszésed és nem tudsz választani, akkor azt javasoljuk, hogy rendelj vászonkép kollázst. Ennek nagy előnye, hogy egy felületen több kép is szerepelhet, amely tovább emeli a vászonkép látványértékét.

A vászonképpel kiválóan tudjuk dekorálni otthonunkat, de akár ajándékként is megállja a helyét. Manapság, amikor mindenki sorra tölti fel a fotókat az életéről az online platformokra, könnyedén szerezhetsz képeket ezekről a felületekről, hogy elkészíttesd a vászonképet, mely kiváló ajándék lesz. Egy vászonkép kollázs a születésnapra, anyák napjára vagy egyéb eseményekre kiváló ötlet lehet. Az interneon.hu weboldalon többféle kollázs elrendezésből tudsz választani, de akár az egyedi kivitelezésnek sincs akadálya. Kollázst ugyanolyan egyszerűen tudsz rendelni, mint vászonképet. Bővebb információkért látogass el az interneon.hu weboldalra és rendelj még ma!